Ons aanbodHoe u meer leerlingen aantrekt

De tijd dat nabijheid de belangrijkste factor voor de schoolkeuze van een kind was, is voorbij. Ouders stellen hogere eisen aan de toekomstige school voor hun kind. Dat biedt kansen. U kunt zich namelijk op een andere manier presenteren. Duur gezegd: er liggen kansen om u onderscheidend te positioneren ten opzichte van andere scholen. En zo meer leerlingen (én leraren in tijden van tekorten) aan te trekken. Precies waar wij u bij kunnen helpen.


Bekijk onze cases


Inhoudelijke video

€3.750,-

Krachtige informatietool
4-5 min


Professionele voice-over


Diverse interviews

Kies voor dit pakket

TOP!

Sfeervideo

€3.450,-

Video van 2-3 min


Krachtige sfeerimpressie


Uitstekend voor werving

Kies voor dit pakket

Social snack-video

€595,-

Enkel i.c.m. inhoudelijke- of sfeervideo

Social video van 30 sec


Vergroten online zichtbaarheid


Facebookcampagne
van 5-7 dagen

Kies voor dit pakket

Interactieve videoplayer

€150,-/half jaar

Videoplayer in uw huisstijl


Diverse interactieve buttons


Grip op content

Kies voor dit pakket
 • Uitleg sfeervideo

  In een video van maximaal tweeënhalve minuut ligt de focus op het overbrengen van de sfeer, de beleving en het gevoel dat past bij uw school. Uw verhaal wordt verteld met behulp van maximaal twintig kernzinnen die als een rode draad door de video lopen. Beeld en tekst worden aan de montagetafel samengevoegd tot èèn vloeiend verhaal. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie van uw school. Uitstekend voor werving.


 • Uitleg inhoudelijke video

  Met een inhoudelijke video heeft u een krachtige informatietool die de kern van uw school uitlegt. Een audiovisueel verlengstuk van rond de vier minuten. Een video waarin de kernmerken van uw school worden belicht door een professionele voice-over, eventueel uitgebreid met interviews met ouders, leerlingen of uw teamleden.

 • Nieuwe ouders bereiken?

  Als u een mooie, goed uitziende video heeft dan wenst u ook dat de juiste mensen deze onder ogen krijgen. De nieuwe ouders. Wij vergroten de online zichtbaarheid van uw video door het inzetten van promovideo’s van 30 seconden via een Facebook-campagne. We stellen samen het gebied samen waar u op wilt targeten. Vervolgens bepalen we de doelgroep en de tijden. Zo krijgt uw video de juiste aandacht op de juiste plek. Meer werving dus! Let op: alleen mogelijk in combinatie met een sfeer- of inhoudelijke video.

 • Een interactieve videoplayer

  We ontwikkelen een interactieve videoplayer op uw website, geheel in uw huisstijl. Nieuwe ouders hebben zo direct de mogelijkheid tot het aanvragen van een kennismaking of rondleiding. Met deze videoplayer kunt u bovendien zelf bepalen op welke website(s) uw video zichtbaar mag zijn. U heeft dus volledig grip op de videocontent.

  Bekijk onze cases

Sfeervideo

Inhoudelijke video

Social snack-video