Prins Florisschool

Vergroten van de online zichtbaarheid

Het vergroten van de online zichtbaarheid

De informatiebronnen van ouders veranderen. Vandaag de dag zoeken ouders online naar informatie om een gevoel te krijgen over diensten en producten. In dit geval uw school. Met het ontwikkelen van een promotievideo voor op uw website of via de sociale kanalen, zorgen we ervoor dat er een bepaald gevoel wordt overgebracht. De sfeer van uw school.

We ontwikkelen de video niet alleen, we zorgen ook dat deze op het juiste moment op de juiste plek wordt gezien door de juiste persoon. Een traject wat we bijvoorbeeld voor de Prins Florisschool in Zoetermeer hebben gedaan.

Voor deze school hebben wij op basis van de lange websitefilm een korte ‘social snack-video’ van 30 seconden gemonteerd over de peutergym. Via een Facebookcampagne is deze video onder de doelgroep ‘nieuwe ouders’ zichtbaar geweest in de wijk waar de school staat.

Door video in te zetten in de onderwijsmarketingmix heeft de school aantoonbaar meer leerlingen geworven dan voor die tijd.

FB likes!

weergaven