Overtuig Anouk en Luuk van uw school!

"Stelt u zich eens voor"

Anouk, de moeder van Luuk, is op zoek naar een geschikte basisschool voor haar zoon. Op de computer doet zij onderzoek naar diverse opties in de omgeving. Als Anouk de teksten op de websites van de scholen leest komt zij erachter dat deze erg op elkaar lijken. ‘Bij ons staat het kind centraal’, ‘wij zijn een vooruitstrevende school’, ‘wij bieden kwalitatief hoogwaardig onderwijs’ en ‘wij geven kindgericht les in een klassikale omgeving’. Anouk mist een bepaald gevoel.

Een gevoel dat u wel kunt overbrengen in een persoonlijk gesprek en tijdens een rondleiding door de school, maar daarmee bent u (voorlopig) nog niet in het ‘beslissingsproces’. U moet Anouk ook digitaal overtuigen en bij haar het juiste gevoel achterlaten. Maar hoe zorgt u er nu voor dat Anouk bij uw school langskomt voor een kennismakingsgesprek?

Bekijk ons aanbod

Wij kunnen u helpen door middel van:

• De onderscheidende elementen van uw school naar boven te halen
  • Deze te verpakken op een unieke visuele manier
  • De video onder de aandacht te brengen bij ouders van potentiële leerlingen

Benieuwd naar onze mogelijkheden: Klik hier of neem direct contact op: Klik hier Bellen kan natuurlijk ook: +31 (0)20 261 25 24