Wint u het Gouden SchoolinBeeldje?

Er zijn best veel scholen, die een beetje op elkaar lijken. Maar als je echt goed kijk, valt er een hoop te prijken.

Vaak wordt er dan gekozen, om dat op de website uit te schrijven. Waardoor het bij de bezoeker, niet echt blijft beklijven.

Maar gelukkig ligt de oplossing niet ver bij u vandaan. Wij maken graag uw video, zo'n opvallende welteverstaan.

En mocht u al een video hebben en speelt u deze grijs, stuur deze dan snel in, en wellicht win ú de prijs!
Eerlijk zeggen...waar trokken uw ogen als eerste naartoe? Naar het gedichtje aan de linkerkant of naar Luuk en Anouk op de afbeelding aan de rechterkant?
Dat beeld sneller de aandacht trekt dan tekst is al langer bekend. Scholen passen deze kennis steeds vaker toe op hun website. En niet zonder reden. 85% van de ouders oriënteert zich namelijk online op de school van hun kind.
Om extra aandacht te geven aan het belang van visuele aantrekkelijkheid onder websites van scholen reikt BasisschoolinBeeld het Gouden SchoolinBeeldje uit aan de beste schoolpromo van Nederland.

Wat houdt het Gouden SchoolinBeeldje in?

Het Gouden SchoolinBeeldje is een initiatief van BasisschoolinBeeld waarbij alle scholen in Nederland met een promotievideo kans maken op deze prestigieuze prijs.

Onafhankelijke jury

Door een onafhankelijke jury worden alle ingezonden video’s op basis van diverse criteria beoordeeld. Daarvan ontvangt iedere indiener sowieso een adviesrapport om de school nóg krachtiger te promoten. Maar degene met de beste video wint naast eeuwige roem een Gouden SchoolinBeeldje + vier uur gratis consultancy op het gebied van schoolpositionering.

Hoe dingt u mee naar het Gouden SchoolinBeeldje?

We ontvangen graag uw video(link) vóór 1 februari 2019. Klik hier om deze te versturen. Uiterlijk 1 maart hoort u of u bij de genomineerden zit. Heeft u vragen: neem contact op met Jesse Joor via mail@basisschoolinbeeld.nl