Stichting Bijzonderwijs

Wervingscampagne

Oplossing voor formatieprobleem

Ligt u al eens wakker van de formatie voor het komend schooljaar? Heeft u voldoende en goed personeel om de onderwijskwaliteit te garanderen? Uit welke vijver kunt u putten? En valt uw vacature wel op? Basisschool in Beeld heeft de oplossing.

Voor Stichting Bijzonderwijs hebben wij diverse video’s ontwikkelt die via een Facebookcampagne gericht zijn ingezet onder de doelgroep leerkrachten. Met triggerende social-videocontent trekken wij geïnteresseerden naar de website: wordbijzonderwijzer.nl.

Door video in te zetten valt uw vacature beter op! Dit heeft Bijzonderwijs aantoonbaar meer leerkrachten opgeleverd dan voor die tijd.

Bovenaan deze pagina vindt u de lange versie van de wervingsvideo. Hieronder kunt u de korte social-video's bekijken.